El procés

El mes de maig de 2020, després de l’elaboració conjunta del Manifest de Propostes per a la Transició ecosocial per part de les entitats impulsores, convocàrem per primera vegada totes les entitats que havien anat donant suport al Manifest.

Així s’iniciava un seguit de 5 sessions, que han comptat amb la facilitació dels companys de Bauma, Arena i Xavi, i també Joan i Laus, a través del les quals hem anat treballant de manera col·lectiva la construcció d’aquest nou subjecte polític a Mallorca.

5 sessions en les que hem participat un màxim de 40 persones cada cop (per poder garantir les mesures de seguretat) però que han representat un gruix molt significatiu de les entitats adherides.

Tot seguit, un recull d’imatges d’aquestes sessions a les que vàrem posar punt i final el passat dimecres a Inca. A partir d’ara, La Vida Al Centre, ja compta amb una estructura de cohesió, per enfortir la base social que hem creat amb el debat el temps i les cures de totes i tots. Els objectius són clars: el suport mutu, la generació d’alternatives i la mobilització. Ahir ho posàrem de manifest a la plaça d’Espanya.

TALLER ORIENTEM-NOS. Teixint horitzons ecosocials treballam col·lectivament (abril 2021)